O nama - Aikido Klub "HARMONY"
A- A A+

Login Form
O namaAIKIDO KLUB „HARMONY" - NOVI SAD

„Ako od neprijatelja stvoriš prijatelja to je najveća pobeda koju možemo ostvariti" - Morihei Ueshiba

A.K. „HARMONY" je formiran 05.06.2007.godine u Novom Sadu. Osnivači kluba su bračni par Mirjana i Nebojša Janković.

A.K."HARMONY" je primljen u Srpsku Aikido Federaciju S.A.F. - Aikikai Srbije preko koje postaje član Svetske aikido federacije –I.A.F sa sedištem u Hombu Dojo-Tokyo, na čijem se čelu sada nalazi unuk osnivača aikidoa Moriteru Ueshiba-Doshu.

Vežbajući u našem klubu postajete članovi velike svetske organizacije. Pojaseve i diplome koje dobijate važe u celom svetu.
Glavni instruktor u klubu je Nebojša Janković majstor 4.DAN Aikikai. Zahvaljujući njegovom stručnom znanju i velikom pedagoškom iskustvu, ovaj mlad klub uspeva za samo godinu dana da stekne veliki broj kju pojaseva. Klub je učestvovao sa svojim članovima na velikom broju seminara koje su organizovali klubovi S.A.F-a na čelu sa predsednikom Veliborom Vesovićem majstorom 6.DAN Aikikai kao i na brojnim internacionalnim seminarima. Sala je mesto gde ćete savladati brojne tehnike aikidoa, vredno raditi na sebi, menjati se i biti srećniji i zadovoljniji. Godine nisu limit za bavljenje aikidom.

Treninzi su subotom od 12.00-13.00h, nedeljom od 10.00-11.00h i četvrtkom od 21.00-22.00h u Centru za sport Dr. Vase Savića 3, Novi Sad (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje)

Upis vršimo u terminima treninga, porodice sa više članova imaju popust.

Dođite da trenirate sa nama!